[뇌공학과] - 3월 12일(월) 뇌와 인공지능 콜로퀴엄 안내
  • 글쓴이 : 송정민(BK21Plus 뇌공학사업단)
  • 등록일 : 2018-03-06

주제:  Visual Intelligence and Platform

연사: 박종열 박사 (한국전자통신연구원 시각지능연구그룹)

일시: 2018년 3월 12일(월) 오후 5시

장소: 자연계캠퍼스 우정정보관 601호

주최: 고려대학교 BK21플러스 뇌공학SW인재양성사업단인공지능 대학ICT연구센터-인공지능인터페이스연구센터뇌공학연구소

후원: 고려대학교 뇌공학과뇌인지과학융합전공

문의: 02)3290-5920

초록:

Recently, Visual Intelligence technology gives commercial and political interests the ability to manipulate the way we see and understand such as visual access control, behavior understanding of military service and intelligent border control.

In this speaking, we introduces visual intelligence and related platform technologies including visual discovery platform (it is name of DeepView Platform). Additionally, following items will be covered for the understanding of visual intelligence.

- Data Driven Intelligence

- Large Scale Deep Learning